Vertrouw op de zelfhelende werking van je lichaam.....

Referenties

Sinds vele jaren heb ik last van onrustige benen, ook wel Restless Leggs
genoemd. In mijn geval; het ongecontroleerd bewegen van benen, wanneer ik op
bed lig, wat niet tegen te houden is.

Je moet ze bewegen. Zo erg zelfs dat
de nachtrust van mij en mijn vrouw er onder begon te lijden. Via een
vriendin van me kwam ik bij Martine terecht.

Door middel van Guasha ging zij
mijn symptomen te lijf, waarbij mijn nek/rug/benen aangepakt werden. Ik heb
nu een aantal behandelingen gehad en het is enorm verminderd. Slechts af en
toe speelt het nog op, verder is het goed onder controle te houden.

Ik kan weer rustig slapen zonder wakker gehouden te worden door mijn benen.
Wat een heerlijk gevoel is dat na meer dan 2 jaar onrustig geslapen te
hebben!

 

Greetz Allard

Restless Leggs

Zeer ervaren therapeute. Met jaren lange ervaring. En altijd up to date met de laatste kneepjes van het vak! Ik lijd al twee jaar aan Tinnitus. Had al van alles geprobeerd Martine van Grace Shen kwam op mijn pad. Het suizen is na een aantal behandelingen aanzienlijk afgenomen. Wonderbaarlijk wat ze met mijn lichaam doet!

Een aanrader voor iedereen die een kwaal heeft of gewoon heerlijk voor de ontspanning gaat. Heerlijk alle stress uit je lijf. Je lichaam en geest komen tot rust!

H.K.

Ik ben een schaatser (drie elfstedenkruisjes). Bij schaatsen op natuurijs zijn koude voeten mijn grootste probleem. Ook anders is dat vervelend. Toen ik hoorde dat Martine daar iets met Guasha therapie aan kon doen, was ik sceptisch maar dacht: “Baat het niet dan schaadt het niet”.

Na de eerste behandeling werden mijn voeten diep roodblauw en ik reed met brandende voeten in mijn schoenen terug naar Zwolle. Het effect van de behandeling ebt natuurlijk na verloop van tijd wat weg en herhaling van de behandeling is af en toe gewenst. Toch heb ik nu duidelijk minder last van koude voeten dan voor de behandeling van Martine.

Aart Karssen

Op een aantal plaatsen slijten mijn gewrichten (Artrose). Dat is ook het geval met het kraakbeen tussen mijn rugwervels ( SI gewrichten). In 2014 leidde dit tot uitstralende spierpijn in mijn onderrug. Ik heb veel bezoeken afgelegd bij de fysiotherapeut, maar de uitstralende spierpijn bleef ook na verschillende soorten behandelingen. Op een gegeven moment zei de fysiotherapeut: “Je bent uitbehandeld: ik kan niets meer voor je doen”. Geen prettig vooruitzicht, als je behoorlijk pijn hebt.

Martine heeft het vervolg ingezet met shiatsu massage in combinatie met dorntherapie. Na een paar behandelingen werd de pijn minder en na twee maanden was de pijn verdwenen. Complimenten, Martine!

Anoniem